Kijk naar België – Ierland in het bijzijn van Hans Vanaken

Kijk naar België - Ierland in het bijzijn van Hans Vanaken

18 juni 2016 01:30 - Na een welverdiende vakantie in New York en Gran Canaria vertoeven Hans Vanaken en vriendin Lauren Flemings opnieuw op Belgische bodem. De 23-jarige middenvelder van Club Brugge zal ter gelegenheid van de match van de Rode Duivels vandaag te gast zijn op het Hertog Janplein te Lommel.

Om 15u is het zover! Dan spelen de Rode Duivels hun levensbelangrijke wedstrijd tegen Ierland. In Lommel wisten ze Vanaken te strikken voor analyses voor, tijdens en na de wedstrijd. Wie de Brugse spelmaker tegen het lijf wil lopen, kan zich dus maar beter richting Lommel reppen.

Meer informatie over het evenement vind je hier.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.