Klasje uit Nijlen gaat helemaal uit de bol voor Club Brugge

Blauw-Zwarte leerlingen gaan helemaal uit de bol voor Club Brugge

28 juni 2016 11:15 - Club Brugge staat erom bekend dat het supporters heeft over heel het land. Zo ook in Nijlen te Antwerpen. Een klas in het vijfde leerjaar uit basisschool De Zevensprong maakte een mooi filmpje voor de landskampioen.

Het plezier druipt er vanaf in het “Wij willen Club Brugge ontmoeten”-filmpje. En de leerlingen zien hun grote wens ook uitkomen! Club heeft intussen namelijk al aangegeven dat het klasje welkom is. “Dit filmpje van hen verdient een uitnodiging!”, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.