‘KV Kortrijk dicht bij akkoord met Brugse linksachter’

'KV Kortrijk dicht bij akkoord met Brugse linksachter'

09 juni 2016 16:45 - KV Kortrijk is voorlopig nog rustig op de transfermarkt, maar daar komt wellicht snel verandering in. Zo mogen Adam Marusic en Maxime Chanot vertrekken en willen De Kerels inkopen doen bij Club Brugge en Anderlecht.

KV Kortrijk staat volgens Het Laatste Nieuws op het punt om Lennert De Smul weg te kapen bij Club Brugge. De 19-jarige linksachter van Blauw-Zwart maakte dit seizoen deel uit van de A-kern, maar behoorde slechts twee keer tot de wedstrijdselectie. Hij kon daarbij niet op speelminuten rekenen.

Daarnaast zou KVK een akkoord bereikt hebben met Anderlecht-doelman Thomas Kaminski. De 23-jarige goalie tekende in 2011 een contract bij Paars-Wit, maar werd na enkele speelkansen uitgeleend aan OH Leuven, Anorthosis Famagusta en FC Kopenhagen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.