Makelaar Pereira reageert op geruchten over uitleenbeurt

Makelaar Pereira reageert op geruchten over uitleenbeurt

22 juni 2016 01:00 - Leandro Pereira maakte afgelopen zomer de overstap van Palmeiras naar Club Brugge. Tot dusver kon de 24-jarige aanvaller echter allesbehalve overtuigen. Hij vond in 660 speelminuten geen enkele keer de weg naar doel en volgens HLN is de kans klein dat Pereira – die momenteel nog steeds in Brazilië vertoeft – in de heenronde voor Blauw-Zwart zal uitkomen.

Dinsdagavond kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Club volgens Braziliaanse bronnen onderhandelt met Palmeiras over een uitleenbeurt van Pereira. Intussen heeft Neto Genovez, de makelaar van de Brugse aanvaller, gereageerd op die geruchten.

Genovez zou aan Foxsports verteld hebben dat er voorlopig geen contact is geweest tussen Club Brugge en Palmeiras. De makelaar benadrukte echter wel dat Pereira heel graag terug naar Palmeiras zou keren. De spits ging zaterdagnamiddag nog naar een wedstrijd van zijn ex-club tegen Santa Cruz kijken en werd er met open armen ontvangen. Naast Palmeiras zouden ook enkele andere clubs geïnteresseerd zijn om Pereira te huren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.