Manager Lombaerts heeft uitstekend nieuws voor Club Brugge

Hoopvol nieuws omtrent mogelijke transfer Nicolas Lombaerts

30 juni 2016 15:12 - Vincent Mannaert gaf onlangs aan dat hij elk jaar eens informeert naar Nicolas Lombaerts. De voorbije jaren was dat tevergeefs, maar nu lijkt Club meer kans dan ooit te maken om zijn jeugdproduct terug te halen.

Nadat eerder al Henk van Stee, de technisch directeur van Zenit Sint-Petersburg, vertelde dat Lombaerts zwaar wil inleveren om weer in West-Europa te voetballen, komt nu de manager van Lombaerts met uitstekend nieuws voor Club. “Er is interesse van twee clubs uit China en we kregen een bod van het Mexicaanse Tigres. Ook Schalke 04, Hoffenheim en enkele Engelse clubs hebben geïnformeerd”, opent Santosh Verhulst in Het Nieuwsblad.

“Maar omdat zijn vrouw zwanger is, hoopt hij dicht bij huis te kunnen spelen. Dan zijn PSV, Ajax, Club Brugge en Anderlecht héél interessant. Feit is wel dat Zenit zijn waarde nog erkent en een transfersom vraagt die niet evident is voor een 31-jarige.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.