Mannaert bevestigt vertrek van twee spelers

Mannaert bevestigt vertrek van twee spelers

28 juni 2016 11:00 - Club Brugge hoopt zoveel mogelijk sterkhouders van zijn kampioenenploeg in Jan Breydel te houden, maar beseft dat niet iedereen bij Blauw-Zwart zal blijven. Vincent Mannaert geeft alvast aan dat twee spelers zullen vertrekken.

Thomas Meunier zal komend seizoen andere oorden opzoeken. “Meunier zal vertrekken. In principe was hij vorig seizoen al weg, ware het niet dat hij zich geblesseerd had bij de nationale ploeg. Goed voor ons, want we zijn met hem kampioen geworden. Maar het was slechts uitstel”, vertelt Mannaert aan HLN.

PSG, Napoli, Middlesbrough, Torino,… Er zijn een resem clubs geïnteresseerd in de Brugse rechtsachter, die van zich laat spreken op het EK in Frankrijk. De afkoopsom van 6 miljoen euro die in zijn contract staat, zal op tafel gelegd worden. “Hij heeft enkele mooie aanbiedingen, zowel sportief als financieel. Alleen ligt de keuze nu bij hem. Het is hem gegund.”

En ook Nicolas Castillo, die afgelopen seizoen aan Universidad Catolica uitgeleend werd, zal Club verlaten. “Hij stond op een bepaald moment dicht bij Mexico (Cruz Azul, nvdr). Maar opeens was Europa ook weer een optie. Nu, er zal voor hem wel een oplossing komen. Castillo is iemand die altijd zal scoren, daarom zal hij ook altijd wel een ploeg vinden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.