Mannaert over Brugse publiekslieveling: “Hij wil zijn contract niet verlengen”

Mannaert over Brugse publiekslieveling Hij wil zijn contract niet verlengen

28 juni 2016 11:30 - Door de aanvallende weelde bij Club Brugge vergaarde Tuur Dierckx afgelopen seizoen slechts 700 speelminuten. De 21-jarige flankaanvaller stond 5 keer in de basis en mocht 20 keer invallen. Net om die reden twijfelt één van de grote publiekslievelingen of hij ook komend seizoen nog in Jan Breydel vertoeft.

“Tuur wil voorlopig zijn contract niet verlengen”, vertelt Vincent Mannaert aan Het Laatste Nieuws. “Jammer, omdat ik geloof dat dit voor hem een belangrijk jaar kan worden, waarin hij ook zijn kansen zou krijgen”, aldus onze algemeen manager.

Dierckx ligt nog tot midden 2017 onder contract bij Club Brugge, maar zoekt dus mogelijk andere oorden op. Lokeren, Waasland-Beveren en verscheidene Nederlandse clubs hebben alvast interesse in de vleugelspits. Omdat Dierckx nog maar één jaar onder contract ligt en hij (voorlopig) niet wil verlengen, behoort enkel een definitieve transfer tot de mogelijkheden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.