Met deze treffer bezorgt Bacca Colombia een bronzen plak

Met deze treffer bezorgt Bacca Colombia een bronzen plak

26 juni 2016 00:31 - De Copa America loopt op zijn einde. Zondagnacht zal Argentinië of Chili zich tot winnaar van het toernooi kronen. Colombia werd in de halve finale uitgeschakeld door Chili (0-2), terwijl de Verenigde Staten verloren van Argentinië (0-4). De verliezende halve finalisten mochten in een onderling duel uitmaken wie met de derde plaats aan de haal ging.

Carlos Bacca stond in de basis tegen de VS. De ex-spits van Club Brugge tekende na 31 minuten voetballen voor het enige doelpunt van de wedstrijd en kroonde zich op die manier tot matchwinnaar. Onderstaand beelden van de goal.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.