Meunier: “De coach het zo moeilijk mogelijk maken”

Meunier De coach het zo moeilijk mogelijk maken

13 juni 2016 04:00 - Thomas Meunier geeft het EK van de Rode Duivels een Blauw-Zwart tintje. Nu de rechtsachter van Club Brugge helemaal fit is, droomt hij van speelminuten op het grote toernooi. 

“De selectie is al een verwezenlijking op zich voor mij. Het is een beloning voor al het werk bij Brugge”, opent Meunier. “Ik ga alleszins mijn best doen om het de coach zo moeilijk mogelijk te maken. Daarna zien we wel.”

Omdat Meunier over een uniek profiel beschikt in de selectie van de Rode Duivels, heeft hij een goeie kans op speelgelegenheid. “Ik denk dat de coach ook weet dat ik de enige rechtsback ben, maar we zien wel of hij mij nodig heeft”, besluit Meunier tegenover Voetbalkrant.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.