Meunier kan uitpakken met opmerkelijke statistiek tegen Ierland

Meunier kan uitpakken met opmerkelijke statistiek tegen Ierland

19 juni 2016 11:50 - Marc Wilmots verving zijn basiself van tegen Italië op enkele posities en zo kreeg ook Thomas Meunier zijn kans tegen Ierland. De rechtsachter van Club Brugge nam de plaats in van Laurent Ciman en deed dat met verve. 

Meunier kende geen problemen met zijn defensieve taak en kon zich geregeld uitleven op de flank. De 24-jarige verdediger gaf de assist op Axel Witsel en was zo een cruciale schakel in de 2-0. Bij de derde goal van Romelu Lukaku gaf Meunier een pre-assist op Eden Hazard. Hij oogstte dan ook lof langs alle kanten.

Bovendien kan Meunier uitpakken met een opvallende statistiek. Van de 22 namen op het plein maakte Meunier het meeste meters. Hij liep maar liefst 11,12 kilometer en laat zo Kevin De Bruyne (10,99 km) en Ierland-middenvelder Jeff Hendrick (10,98 km) achter zich. Een knappe prestatie als rechtsachter!

Meunier maakte meeste meters tegen Ierland

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.