Meunier komt met opmerkelijke uitspraak over de Jupiler Pro League

Meunier komt met opmerkelijke uitspraak over de Jupiler Pro League

29 juni 2016 01:30 - Thomas Meunier gooit momenteel hoge ogen op het Europees Kampioenschap in Frankrijk. De rechtsachter van Club Brugge behoort normaal gesproken ook vrijdag tegen Wales opnieuw tot de basiself van Marc Wilmots. De 24-jarige verdediger ziet op het toernooi wel een verschil ten opzichte van de Belgische competitie.

“Al sinds de eerste training voel ik dat ik het niveau aankan, maar het blijft potiger dan bij Club”, vertelt Meunier aan Sport/Voetbalmagazine. “Er is geen enkele training waaraan ik geen letsel overhoudt: een bloedende teen, rugpijn et cetera”, lacht de rechtsback.

“Tegen Ierland bijvoorbeeld waren er niet zoveel duels, maar het engagement waarmee de Ieren voetbalden, was veel groter dan wat ik in de Belgische competitie gewoon ben. Daar lijkt het wel alsof niemand zich honderd procent geeft”, besluit Meunier.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.