Meunier krijgt geweldig compliment van Peter Vandenbempt

Meunier krijgt geweldig compliment van Peter Vandenbempt

18 juni 2016 17:30 - De Rode Duivels speelden zaterdagnamiddag een prima partij tegen Ierland en wonnen met maar liefst 3-0. Thomas Meunier nam de plaats in van Laurent Ciman en deed dat met verve.

België heeft met het oog op de achtste finales een uitstekende zaak gedaan door de drie punten te pakken tegen de Ieren. Meunier kreeg zijn kans van bondscoach Marc Wilmots en greep die met beide handen. Sporza-commentator Peter Vandenbempt had niets dan lovende woorden voor de rechtsachter van Club Brugge. En hij was niet alleen. Een bloemlezing.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.