Meunier maakt vergelijking tussen Rode Duivels en Club Brugge: “Ander systeem”

Meunier maakt vergelijking tussen Rode Duivels en Club Brugge Ander systeem

10 juni 2016 11:00 - Thomas Meunier geeft het Europees Kampioenschap in Frankrijk een Blauw-Zwart tintje. De rechtsachter van Club Brugge blesseerde zich in de laatste competitiewedstrijd tegen KV Oostende, maar is in extremis fit geraakt voor het grote toernooi. 

Meunier moest een tijd lang individueel trainen, maar donderdag kon hij voor het eerst voluit gaan en gaf hij achteraf ook aan dat hij 100% fit is. De Brugse verdediger hoopt dan ook dat hij straks op speelgelegenheid kan rekenen. “Ik ken mijn job, ook al is het systeem hier anders dan bij Club Brugge. Bij de nationale ploeg mag slechts één back tegelijk gaan, terwijl we in Brugge alles op dominantie zetten.”

“Bij Club kan het gebeuren dat de twee backs hoog gaan”, gaat Meunier verder tegenover Het Laatste Nieuws. “Het is wat aanpassen, maar dat kan ik. Daar maak ik me geen zorgen over.” Maandag spelen de Rode Duivels hun eerste wedstrijd om 21u tegen Italië.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.