MPH verwijst naar deze geluksbrenger voor kampioenschap Club Brugge

MPH verwijst naar deze geluksbrenger voor het kampioenschap van Club Brugge

02 juni 2016 01:30 - Michel Preud’homme is woensdagavond opnieuw in de prijzen gevallen. De Trainer van het Jaar werd in thuisstad Aalter gehuldigd door staatssecretaris Pieter De Crem en het gemeentebestuur.

“Het is altijd het moeilijkste om gerespecteerd te worden waar je woont, maar hier is dat echt wel top”, vertelt Preud’homme aan Het Nieuwsblad. “Ik voel me hier goed. En als iemand als Pieter De Crem je opbelt, zeg je niet zomaar nee. Er zijn hier veel supporters van Blauw-Zwart, dus ik voel me hier écht wel thuis.”

Opvallend weetje: Preud’homme woont momenteel in hetzelfde huis als Eric Gerets destijds. En ook de Limburgse ex-coach van Blauw-Zwart pakte toen (in 1997 – 1998) de titel met Club Brugge. “Ik ga aan Bart Verhaeghe vragen om mijn woning, die duidelijk een kampioenenwoning is, meteen te kopen”, grapt Preud’homme.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.