Mulder benoemt de ideale club voor Thomas Meunier

'Ook Franse topclub springt in de dans voor Meunier'

24 juni 2016 09:45 - Thomas Meunier speelt zich op het EK in de kijker bij een alsmaar groter wordend lijstje clubs. Onder andere Napoli en PSG zouden wel wat in de rechtsachter zien en het lijkt een kwestie van tijd vooraleer er een ploeg zijn opstapclausule van zes miljoen euro gaat lichten.

Jan Mulder begrijpt dat wel. “Bij Thomas Meunier schijnen de aanbiedingen van gerenommeerde buitenlandse clubs met bosjes in de mailbox te vallen. Op de vuilnisbelt van dit EK snakken de aanwezige clubscouts namelijk naar een leuke, aanvallende achterspeler met enige stijl. Vóór een ander met een EK-vedette aan de haal gaat: hem snel kopen nu en straks aan het eigen publiek presenteren”, schrijft hij in Het Laatste Nieuws.

Daarnaast schuift de Nederlander ook de perfecte club voor Meunier naar voren: “Ladies and gentlemen, we proudly welcome in West Ham: Tommy Meunier from Belgium!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.