Na De Sutter opnieuw Brugse ex-spits gelinkt aan terugkeer

Na De Sutter opnieuw Brugse ex-spits gelinkt aan terugkeer

03 juni 2016 01:00 - Club Brugge zag vorige zomer twee belangrijke aanvallers die Jan Breydel vaarwel zegden: Tom De Sutter trok naar Bursaspor en Obbi Oulare richting Watford. Beide spitsen kwamen in het buitenland nauwelijks aan spelen toe en hopen hun carrière in België te herlanceren. 

Maar liefst 8 miljoen euro telde Premier League-promovendus Watford vorig jaar neer voor Oulare, maar de veelbelovende krachtpatser verzamelde slechts 5 competitieminuten en 45 bekerminuten bij zijn nieuwe werkgever. Na een “leerrijk seizoen” wil Watford de 20-jarige ex-aanvaller van Club Brugge een seizoen uitlenen. Door de concurrentie met Odion Ighalo en Troy Deeney heeft Oulare immers ook volgend seizoen weinig uitzicht op speelgelegenheid.

Celtic Glasgow toont alvast interesse. De Schotten willen hem zelfs definitief overnemen. Daarnaast informeerden enkele Engelse tweedeklassers bij Watford. Oulare zelf zou echter de voorkeur geven aan een terugkeer naar België of Nederland. “Ik hoop daar mijn niveau terug te vinden en verder te evolueren”, klinkt het tegenover Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.