‘Nicolas Castillo heeft nieuwe ploeg beet’

'Castillo heeft nieuwe ploeg beet'

06 juni 2016 01:31 - De spelers van Club Brugge genieten op dit moment van een welverdiende vakantie, maar op de club gaat het werk gewoon voort. Zo wordt er werk gemaakt van de ploeg die volgend seizoen de Champions League intrekt. Club wil zich op enkele posities nog versterken, maar laat ook enkele spelers vertrekken. 

Eén van de uitgaande transfers is ongetwijfeld Nicolas Castillo. De 23-jarige Chileen kon in Jan Breydel nooit helemaal doorbreken en stelde ook tijdens zijn uitleenbeurten aan Mainz 05 en Frosinone Calcio teleur. Bij Universidad Catolica, zijn Chileense ex-club, vond Castillo met maar liefst 11 doelpunten in evenveel wedstrijden zijn beste vorm wel helemaal terug.

Dat zorgde voor heel wat interesse in Castillo. Zo trokken Sevilla, Atalanta, Santos en Cruz Azul de voorbije maanden aan de mouw van de Brugse huurling. Uiteindelijk zou laatstgenoemde club aan het langste eind getrokken hebben. Dat melden verscheidene bronnen op Twitter, waaronder ESPN-journalist Odin Ciani.

Cruz Azul plukte tijdens de wintermercato ook Victor Vazquez al weg bij Blauw-Zwart. Naar verluidt is er zo’n 4 miljoen euro met de transfer gemoeid. Er werd voorlopig wel nog niets officieel bevestigd.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.