OFFICIEEL: Beerschot-Wilrijk plukt doelman bij Club weg

OFFICIEEL Beerschot-Wilrijk plukt doelman bij Club weg

06 juni 2016 16:00 - Club Brugge heeft met Ludovic Butelle, Sébastien Bruzzese, Michaël Cordier en Jens Teunckens vier goede doelmannen in zijn A-kern. De concurrentie is dan ook erg groot en mogelijk is dat één van de redenen waarom Quintijn Steelant andere oorden opzoekt.

Beloftedoelman Steelant behoorde in het begin van het seizoen al eens tot de selectie van Michel Preud’homme, maar werd eind november uitgeleend aan KMSK Deinze. De 19-jarige goalie kreeg 360 speelminuten bij de tweedeklasser.

Intussen heeft het jonge talent besloten om Blauw-Zwart te verlaten. Steelant bereikte vandaag namelijk een akkoord met KFCO Beerschot-Wilrijk voor twee seizoenen. De talentvolle keeper was ook al actief bij de U17 en U19 van de Rode Duivels. Steelant hoopt om op het Kiel door te groeien en de volgende twee jaar mee het traject naar 1B en wie weet 1A af te leggen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.