OFFICIEEL: Brugse linksachter trekt naar KV Kortrijk

OFFICIEEL Brugse linksachter trekt naar KV Kortrijk

10 juni 2016 15:30 - Gisteren kon je op BlauwZwartFans al lezen dat KV Kortrijk dicht bij een akkoord stond met Lennert De Smul. Intussen is de transfer definitief in kannen en kruiken. 

Lennert De Smul maakte dit seizoen deel uit van de A-kern, maar behoorde slechts twee keer tot de wedstrijdselectie. De 19-jarige linksachter kon daarbij niet op speelgelegenheid rekenen. Het Brugse jeugdproduct trekt nu definitief naar KV Kortrijk. Veel succes Lennert!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.