OFFICIEEL: Club Brugge beloont twee youngsters met contractverlenging

OFFICIEEL Club Brugge beloont twee youngsters met contractverlenging

19 juni 2016 14:31 - Club Brugge houdt zich voorlopig gedeisd op de transfermarkt, maar slaagt er tot dusver wel in om zijn sterkhouders van afgelopen seizoen aan boord te houden. Ook de jonkies worden daarbij niet over het hoofd gezien.

Laurent Lemoine (centrale verdediger) en Dennis Van Vaerenbergh (aanvaller), die volgend seizoen als ‘Trainees’ mogen proeven van de A-kern, verlengden beiden hun contract met 2 extra seizoenen. Dat meldt de officiële website. De youngsters verbinden hun lot op die manier tot 2018 aan Blauw-Zwart. Er is ook een optie op een extra seizoen in de verbintenissen opgenomen.

De 17-jarige Van Vaerenbergh en 18-jarige Lemoine zijn bij het grote publiek vooral bekend omdat ze deel uitmaakten van de Belgische U17 die derde werden op het WK in Chili. Afgelopen seizoen werden beide heren ook kampioen met de beloften van Club Brugge.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.