OFFICIEEL: Club Brugge laat Pereira alweer vertrekken

'Club heeft akkoord bereikt over uitleenbeurt Pereira'

30 juni 2016 07:23 - Leandro Pereira was in de laatste uren van de zomermercato van 2015 één van de drie verrassende aankopen die Club Brugge presenteerde. Maar ondanks het behalen van de landstitel beleefde de Braziliaan een moeilijk eerste seizoen bij Club.

In 17 competitiewedstrijden en 6 Europa League-wedstrijden kon hij geen enkele keer scoren en Pereira kreeg al snel het label van ‘miskoop’ opgeplakt. Het zag er deze zomer dan ook al snel naar uit dat hij Club Brugge zou verlaten en nu heeft hij zijn transfer ook helemaal beet.

Pereira wordt voor een jaar uitgeleend aan Palmeiras, de ploeg waar Club hem in augustus ging wegplukken. “Ik ben zeer blij. Ik heb altijd gezegd dat ik eraan dacht om terug te keren”, reageert Pereira op de website van zijn nieuwe/oude club.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.