OFFICIEEL: Club Brugge verlengt contract Coopman, maar leent hem meteen uit

OFFICIEEL Club Brugge verlengt contract Coopman, maar leent hem meteen uit

17 juni 2016 14:30 - Club Brugge werkt achter de schermen volop aan de ploeg van volgend seizoen. Naast het speuren naar versterkingen zijn er ook enkele spelers die andere oorden zullen opzoeken, waaronder Sander Coopman.

Het zat er al even aan te komen, maar intussen is het officieel. Coopman ruilt komend seizoen het shirt van Club Brugge voor dat van Zulte Waregem. De 21-jarige spelverdeler mag een jaar ervaring gaan opdoen aan de Gaverbeek.

Blauw-Zwart blijft wel in zijn middenvelder geloven. Zo werd het contract van Coopman verlengd tot 2019. Dat meldt zijn makelaar. Veel succes bij Essevee Sander!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.