OFFICIEEL: Club neemt afscheid van mental coach

OFFICIEEL Club neemt afscheid van mental coach

15 juni 2016 15:52 - Voorlopig slaagt Club Brugge er met verve in om zijn kampioenenploeg van vorig seizoen bij elkaar te houden. Rudy Heylen, de mental coach van Blauw-Zwart, zoekt daarentegen wel andere oorden op.

Club Brugge en mental coach Rudy Heylen hebben in onderling overleg hun samenwerking stopgezet. Heylen streek in februari 2011 bij Club neer, maar wil zich nu engageren voor een nieuw project.

Vincent Mannaert is Heylen erg dankbaar voor zijn verwezenlijkingen in Jan Breydel. “We danken Rudy voor zijn inzet de afgelopen 5 seizoenen. Er wacht hem een nieuwe mooie uitdaging waarbij we hem alle succes toewensen. Hij blijft altijd welkom op Club”, vertelt onze CEO op de officiële website.

Heylen verlaat Club langs de grote poort. “In 5 jaar Club Brugge ben ik vanop de eerste rij bevoorrechte getuige geweest van de opbouw en de verwezenlijking van een uniek en succesvol project. Een bekerwinst en een titel later zal ik het reilen en zeilen van deze mooie Club vanop een iets grotere afstand volgen om andere horizonten te verkennen. Ik wens de hele Clubfamilie een superseizoen toe en… Bluvn Goan”, besluit Heylen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.