OFFICIEEL: De Bock verlengt contract tot 2020

OFFICIEEL De Bock verlengt contract tot 2020

15 juni 2016 15:33 - Club Brugge werkt momenteel volop aan de ploeg van volgend seizoen. Zo wil Blauw-Zwart de sterkhouders van de kampioenenploeg liefst allemaal aan boord houden en hier en daar nog uitpakken met enkele gerichte transfers.

Laurens De Bock zullen we alleszins ook volgend seizoen nog in Jan Breydel aan het werk zien. De verdediger verlengde zijn contract tot 2020. De Belgische linksachter lag nog één jaar onder contract, maar verbindt nu dus zijn lot langer aan Club Brugge. Dat meldt de officiële website.

De Bock begon eerder aarzelend aan zijn periode bij Blauw-Zwart, maar wierp zich de voorbije seizoenen op tot een echte sterkhouder. In 145 wedstrijden vond hij twee keer de weg naar doel en zorgde hij voor 5 assists. De goeie prestaties van De Bock werden ook beloond met 3 selecties bij de Rode Duivels.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.