OFFICIEEL: De Sutter trekt naar Sporting Lokeren en spreekt zijn ambities meteen uit

OFFICIEEL De Sutter trekt naar Sporting Lokeren

24 juni 2016 20:12 - Tom De Sutter koos vorige zomer voor een lucratieve transfer naar Bursaspor, maar kon geen potten breken in het buitenland. De 30-jarige aanvaller slaagde er zelfs niet in om te scoren in de Turkse competitie. Met een jaarsalaris van naar verluidt 1 miljoen euro bruto was de Turkse club De Sutter dan ook liever kwijt dan rijk.

Woensdag kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Tom De Sutter dicht bij een akkoord stond met Sporting Lokeren. Intussen is de deal beklonken. De ex-spits van Club Brugge verlaat Bursaspor en voetbalt straks op Daknam. De Sutter tekende een contract dat hem tot 2019 aan Lokeren verbindt.

De Sutter: “Play-Off I halen”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.