OFFICIEEL: ex-spits Club Brugge trekt naar Spanje

OFFICIEEL: ex-spits Club Brugge trekt naar Spanje

29 juni 2016 03:00 - Doet de naam Stefan Scepovic nog een belletje rinkelen? De 26-jarige aanvaller vertoefde in 2010 een jaartje bij Club Brugge, maar kon nooit overtuigen in Jan Breydel. In vier wedstrijden kon de Serviër geen enkele keer scoren voor Blauw-Zwart. Tijdens zijn uitleenbeurt aan KV Kortrijk vond hij één keer de weg naar doel in acht matchen.

Na omzwervingen bij Hapoel Akko, FK Partizan, MS Ashdod, Sporting Gijón en Celtic belandde Scepovic op uitleenbasis in de Primera División bij Getafe. Daar scoorde hij 6 keer in 34 optredens, waarvan 17 basisplaatsen. Desondanks kon hij de Spaanse club niet behoeden voor de degradatie.

Getafe is echter wel tevreden over de aanvallende kwaliteiten van Scepovic. De Spaanse tweedeklasser heeft immers besloten om de ex-speler van Club Brugge definitief aan te trekken voor zo’n 1,2 miljoen euro. Volgens de officiële website van Getafe tekent hij er een contract voor 4 jaar. Blauw-Zwart krijgt nog een heel klein percentage over de transfersom, omdat Scepovic op zijn 20ste bij Club speelde en de jeugdopleidingsvergoeding bijgevolg van toepassing is.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.