OFFICIEEL: Hasi gaat met transfertarget Club Brugge aan de haal

OFFICIEEL Hasi gaat met transfertarget Club Brugge aan de haal

27 juni 2016 02:00 - Na twee erg matige seizoenen besloot Anderlecht om de samenwerking met Besnik Hasi stop te zetten. De Albanese voetbalcoach moest echter niet lang wachten op een nieuwe uitdaging. Zo is hij momenteel trainer bij Legia Warschau. Hasi krijgt bij de Poolse landskampioen inspraak in de transfers en kaapte één van de smaakmakers uit de Jupiler Pro League voor de neus van Club weg.

Afgelopen donderdag kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Thibault Moulin dicht bij een akkoord met Legia Warschau stond. Intussen is die overgang officieel afgerond.

Club toonde enkele maanden geleden al interesse in de 26-jarige middenvelder van Waasland-Beveren, maar was niet gediend met de vraagprijs van één miljoen euro. Opvallend hierbij: Legia Warschau zou ‘slechts’ 500.000 euro moeten betalen voor Moulin, al kan dat bedrag met bonussen nog oplopen tot zo’n 700.000 euro.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.