Ook bij Club Brugge zijn ze fan van Will Grigg

Ook bij Club Brugge zijn ze fan van van Will Grigg

28 juni 2016 00:30 - Will Grigg is dé EK-sensatie van het Europees Kampioenschap in Frankrijk. En dat ondanks het feit dat de aanvaller van Noord-Ierland geen enkele seconde tussen de lijnen stond. De Noord-Ieren werden in de achtste finales uitgeschakeld door Wales, maar de Will Grigg-song zal nog lang herinnerd worden.

“Will Grigg’s on fire, your defence is terrified!” weergalmde al door quasi elk voetbalstadion op het EK. De parodieën schieten als paddenstoelen uit de grond en ook Blauw-Zwart heeft nu een Will Grigg-filmpje. Een wederdienst voor de Noord-Ieren die voor Club zongen?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.