‘Oostende snoept Belgische targetspits voor de neus van Club weg’

'Oostende snoept Belgische targetspits voor de neus van Club weg'

09 juni 2016 00:55 - Club Brugge kroonde zich afgelopen seizoen tot landskampioen, maar daarmee is de honger naar succes nog lang niet gestild. Blauw-Zwart wil komend seizoen namelijk een vervolg breien aan zijn positieve resultaten. Daarvoor wil het de kern nog in de breedte versterken. Dit veelbelovende talent lijkt Club echter van het lijstje te mogen schrappen.

KV Oostende heeft een persoonlijk akkoord voor vijf seizoenen bereikt met Landry Dimata, een 18-jarige aanvaller van Standard. De Belgisch-Congelese targetspits wordt beschouwd als een echt toptalent en beschikt zowel op als naast het veld over een stevig karakter. De Kustploeg en Standard zouden de deal zo goed als afgerond hebben. Dat weet Het Nieuwsblad.

Afgelopen winter was Dimata nog in beeld bij Club Brugge en het Duitse Wolfsburg. De jeugdinternational zou voor Oostende kiezen omdat hij denkt dat hij daar sneller speelgelegenheid zal krijgen. Dimata zou na Siebe Van Der Heyden (Anderlecht) al het tweede Belgische talent zijn dat KVO weet te strikken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.