‘Panathinaikos en AEK Athene richten hun pijlen op Club-doelman’

'Panathinaikos en AEK Athene richten hun pijlen op Club-doelman'

04 juni 2016 11:00 - Michel Preud’homme kon tijdens afgelopen seizoen over een ruime spelerskern beschikken. Bovendien werden er nog heel wat spelers van Blauw-Zwart uitgeleend. Maar het mes snijdt natuurlijk aan twee kanten en dus worden er met het oog op volgend seizoen enkele spelers van de hand gedaan. Wellicht zoekt er ook een doelman andere oorden op. 

Twee jaar geleden streek Sokratis Dioudis in Jan Breydel neer. De Griekse doelman tekende een contract voor twee seizoenen (met een optie op een extra seizoen) en werd gezien als de opvolger van Vladan Kujovic. Bij Blauw-Zwart kwam de 23-jarige keeper echter nooit aan spelen toe.

Afgelopen seizoen trok Dioudis op uitleenbasis naar het Griekse Panionios. De Brugse huurling deed het daar erg goed, maar lijkt bij Club geen toekomst meer te hebben. Volgens het Griekse Sport 24 hebben zowel Panathinaikos als AEK Athene hun oog op Dioudis laten vallen. Panathinaikos zou zijn voorkeur genieten. Blauw-Zwart kan nog zo’n 300.000 euro vangen voor Dioudis.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.