Perisic schiet Kroatië knap op voorsprong tegen Tsjechië

Perisic schiet Kroatië knap op voorsprong tegen Tsjechië

17 juni 2016 18:25 - Vrijdagavond is het Stade Geoffroy-Guichard het decor voor de wedstrijd tussen Kroatië en Tsjechië. Ivan Perisic, van 2009 tot 2011 actief bij Club Brugge, eist tot dusver een hoofdrol op.

Perisic geraakte licht geblesseerd na de met 0-1 gewonnen match tegen Turkije, maar werd door bondscoach Ante Čačić toch fit genoeg geacht om te starten tegen de Tsjechen. De ex-speler van Blauw-Zwart bedankte met het openingsdoelpunt, dat werd opgedragen aan de overleden vader van Darijo Srna. Van het opvallende EK-kapsel van Perisic is intussen geen spoor meer.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.