Perisic schiet Kroatië naar de overwinning tegen Spanje

Perisic schiet Kroatië naar de overwinning tegen Spanje

21 juni 2016 22:30 - Vrijdagavond was het Stade Matmut Atlantique het decor voor de wedstrijd tussen Kroatië en Spanje. Ivan Perisic, van 2009 tot 2011 actief bij Club Brugge, eiste opnieuw een hoofdrol op bij de Kroaten. 

In de eerste helft leverde de ex-speler van Blauw-Zwart een heerlijke assist af op Nikola Kalinić. En enkele minuten voor affluiten kroonde Perisic zich met de winning goal tot de held van de Kroatische natie. De flankaanvaller zag zijn beresterke wedstrijd bekroond worden met een applausvervanging. Omdat Kroatië groepswinnaar is, moet Spanje het in de achtste finales opnemen tegen Italië.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.