Preud’homme: “Af en toe ben je verplicht om een speler te laten gaan”

Preud'homme Af en toe ben je verplicht om een speler te laten gaan

22 juni 2016 15:10 - Michel Preud’homme verscheen vandaag voor het eerst op het trainingsveld in Westkapelle. De Brugse coach onderbrak zijn vakantie om de groep voor de ochtendtraining toe te spreken. Nadien stonden er enkele vergaderingen op het programma en gaf hij een interview waarin hij onder meer reageerde op de transfergeruchten over Thomas Meunier.

Preud’homme hoopt dat de cruciale pionnen van de kampioenenploeg in Jan Breydel blijven, maar beseft dat dat geen evidentie is. “We willen iedereen houden, maar we weten ook dat het misschien niet mogelijk zal zijn. Af en toe ben je verplicht om een speler te laten gaan. Dan moet je klaar zijn om hem te vervangen. Maar je moet bij Club niet veel verandering verwachten”, aldus de Luikenaar tegenover Sporza.

Vooral Meunier geniet door zijn sterke prestatie met de Rode Duivels tegen Ierland heel wat interesse. Torino, Middlesbrough, Napoli en PSG informeerden al naar de rechtsachter van Club Brugge.

“De enige speler die alles in handen heeft tot een bepaalde datum, is Meunier. Er zijn afspraken in zijn contract. Als een bedrag (naar verluidt 6 miljoen euro, nvdr) betaald wordt voor een bepaalde datum, dan kunnen we niets doen. Maar ik denk niet dat Thomas zomaar zal weggaan. Ik hoop dat mijn spelers allemaal blijven. Thomas weet ook wat hij hier heeft.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.