Preud’homme bekent: “Daarom wilde ik Club verlaten”

Preud'homme bekent Daarom wilde ik Club verlaten

14 juni 2016 03:30 - Michel Preud’homme is ook volgend seizoen trainer van Club Brugge. De Luikenaar had zich nochtans voorgenomen om Blauw-Zwart te verlaten. MPH verklaart.

“Het plan was om na dit seizoen te stoppen bij Club Brugge”, vertelt MPH aan La Dernière Heure. “Ik wou gewoon zien hoe mij dat zou bevallen. Zes maanden, een jaar, langer… Ik had geen idee. In januari nam ik die beslissing. Ik dacht toen om meer te genieten van het leven.”

“Wat mij overtuigde om toch te blijven? De steun van de fans, mijn spelers en ook mijn familie. Mijn kinderen vroegen om door te gaan en het avontuur in de Champions League mee te maken. Dat was ook een belangrijke factor”, besluit Preud’homme.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.