‘Preud’homme weigerde ook lucratieve aanbieding van deze club’

'Preud'homme weigerde ook lucratieve aanbieding van deze club'

15 juni 2016 01:00 - Michel Preud’homme hield Club Brugge en zijn supporters lang in spanning, maar besloot uiteindelijk om ook volgend seizoen nog in Jan Breydel als coach aan de slag te gaan. Nochtans kreeg de Luikenaar heel wat interessante aanbiedingen uit het buitenland.

Preud’homme sprak onder meer met Bordeaux, maar ook Fenerbahçe wilde de Brugse coach bij Club wegplukken. Intussen is er met Baniyas SC nog een nieuwe club opgedoken die MPH graag had binnengehaald.

Baniyas SC is een erg kapitaalkrachtige club uit Abu Dhabi die uitkomt in de VAE Liga, de hoogste voetbalafdeling in de Verenigde Arabische Emiraten. Preud’homme bedankte echter voor het lucratieve aanbod. “De familie van de trainer verkoos om in België te blijven”, verklaart bestuurslid Bin Meheiroom aan GulfNews.com.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, ,

Comments are closed.