Raes haalt Sterchele aan als meest emotionele moment uit commentatorcarrière

Raes haalt Sterchele aan als meest emotionele moment uit commentatorcarrière

08 juni 2016 18:10 - Het is intussen al meer dan 8 jaar geleden, maar supporters van Club Brugge herinneren zich het plotse overlijden van François Sterchele alsof het gisteren was. Ook Frank Raes is nog altijd onder de indruk van de emotionele gebeurtenis.

Raes draait al een hele poos mee in de voetbalwereld, maar de wedstrijd tussen Club Brugge en Westerlo van 9 mei 2008 zal hij nooit vergeten. Blauw-Zwart won toen met 4-0 van de Kemphanen in een match die in het teken stond van één man: François Sterchele.

“Toen François Sterchele verongelukt was, eerde Club Brugge zijn aanvaller bij de volgende thuiswedstrijd. Het publiek stond massaal te huilen. Toen heb ik veel gezwegen en op de tanden gebeten”, vertelt Raes aan Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.