Scout over Club-speler: “Hij zou goed bij Ajax passen”

Scout over Club-speler Hij zou goed bij Ajax passen

14 juni 2016 03:00 - De laatste jaren slagen Nederlandse clubs er steeds minder goed in om Belgisch talent naar de Eredivisie te lokken. Dat is ooit anders geweest. Al blijft een club als Ajax de Belgische competitie op de voet volgen. Urbain Haesaert, een Belgische scout die in het verleden actief was bij Ajax, ziet momenteel twee spelers die volgens hem zeker hun mannetje kunnen staan in de Eredivisie.

“Ik vind Sofiane Hanni, die van KV Mechelen naar Anderlecht trekt, een speler die ook bij Ajax zou passen. Daarnaast is Bjorn Engels van Club Brugge een zeer sterke verdediger met voetballend vermogen en goed kopspel. Verdere namen moet ik je onthouden, dan begrijp je wel”, vertelt Haesaert.

Ook de jeugd van Belgische topclubs ontsnapt niet aan de aandacht. “Er staan zeker jeugdspelers op de radar van Ajax, maar op namen ga ik niet in”, besluit de scout tegenover Ajax Showtime.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.