Shirts van Club Brugge krijgen volgend seizoen twee leuke extraatjes

Shirts van Club Brugge krijgen volgend seizoen twee leuke extraatjes

02 juni 2016 01:00 - Club Brugge en zijn supporters hebben er lang op moeten wachten, maar op 15 mei 2016 werd de veertiende landstitel eindelijk binnengehaald! En ook volgend seizoen zal Blauw-Zwart daar nog elke week aan herinnerd worden.

De Belgische landskampioen krijgt van de Jupiler Pro League een speciale gouden badge voor op zijn shirts. Alle andere eersteklassers spelen met diezelfde badge op de mouw, maar moeten het doen zonder gouden tint.

En daar blijft het niet bij. Club Brugge is als kampioen rechtstreeks geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. Dat levert Club naast 12 miljoen euro en premies bij puntengewin ook een stijlvolle Champions League-badge op de mouw op.

Champions League badge Club Brugge

Omdat Club op 13 november 2016 zijn 125-jarig bestaan viert, zou dat volgend seizoen geëerd worden met speciale shirts. Naar verluidt zal er een retro logo op de Brugse uitrusting prijken. Al werd dat nog niet officieel bevestigd.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.