Silvio Proto zwaait met lof naar Club Brugge

Silvio Proto zwaait met lof naar Club Brugge

01 juni 2016 02:15 - Silvio Proto en de Blauw-Zwarte aanhang zijn als water en vuur. Maar het moet gezegd, deze keer heeft de doelman van Anderlecht zich positief uitgelaten over het seizoen van Club Brugge. 

RSC Anderlecht wilde afgelopen seizoen koste wat kost de titel binnenhalen, maar Michel Preud’homme en zijn manschappen bleken een maatje te groot voor Paars-Wit. Desondanks schuift Proto – in tegenstelling tot vele anderen – de schuld niet af op zijn trainer. “Ik geef Besnik Hasi een 8,5/10 voor het voorbije seizoen”, vertelt Proto aan Sport/Voetbalmagazine.

“Want als tweede eindigen met de kwaliteiten die we hadden, is niet slecht”, verklaart hij. “Club Brugge had meer kwaliteit, een betere bank. En als ik hoor wat ze allemaal nog extra deden buiten de trainingen om de groep hechter te maken, dan zeg ik: ‘Dat hadden we ook moeten doen, want dat had de doorslag kunnen geven.’ Ze kregen meer dan wij de middelen om te slagen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.