Speel GRATIS mee met ons EK-spel en win een officieel Club-shirt

Speel GRATIS mee met ons EK-spel en win een officieel Club-shirt

09 juni 2016 00:45 - Thomas Meunier bereidt zich momenteel volop voor op het Europees Kampioenschap in Frankrijk. En nu de ene na de andere verdediger moet afhaken met een blessure, stijgen de speelkansen van de rechtsachter van Club Brugge. Omdat Meunier het toernooi een Blauw-Zwart tintje geeft, besloot BlauwZwartFans om een gratis EK-spel met mooie prijzen te organiseren. 

Niets zo leuk als het EK te volgen met je pronostiek in de hand. Het geeft een extra dimensie aan de voetbalervaring en het wordt natuurlijk nog beter als je er leuke prijzen mee kan winnen! BlauwZwartFans beloont de grootste EK-kenner met een fantastische prijs, maar verloot ook Blauw-Zwarte gadgets aan alle andere deelnemers.

Hoofdprijs
1ste plaats = officieel Club Brugge shirt 2016-2017

Verder maakt elke deelnemer – ongeacht de juistheid van zijn pronostieken – kans op een Brugse vlag, sjaal en T-shirt. Mogelijk worden er in de loop van het toernooi nog Blauw-Zwarte fanitems aan de prijzenpot toegevoegd.

EK pronostiek deelname

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.