‘Speler uit de JPL heeft transfer naar Club definitief uit het hoofd gezet’

Het kampioenenseizoen van Club samengevat in 10 opvallende cijfers

11 juni 2016 13:23 - Na het behalen van de landstitel klonk het bij het bestuur snel dat Club zich nog wil versterken met het oog op onder andere de Champions League. Sindsdien werden heel wat namen genoemd, maar voorlopig zette – op Rik De Kuyffer na – niemand zijn handtekening.

En in het geval van Laurent Jans lijkt dat ook niet meer te gaan gebeuren. Club en Waasland-Beveren onderhandelden een tijdlang over een transfer van de Luxemburgse rechtsachter, maar de vraagprijs van één miljoen euro bleek een te groot struikelblok.

Bovendien heeft de aankondiging van Thomas Meunier dat hij 100 procent zeker blijft ervoor gezorgd dat Jans zelf ook een transfer naar Club definitief uit het hoofd gezet heeft. Hij zal volgens Het Laatste Nieuws nu een contractverlenging voor drie jaar bij Waasland-Beveren ondertekenen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.