‘Stefano Denswil prijkt op lijstje FC Barcelona’

'Stefano Denswil prijkt op lijstje FC Barcelona'

01 juni 2016 12:15 - Club Brugge slaagde er afgelopen seizoen in om eindelijk zijn veertiende landstitel binnen te halen. Onder meer een solide verdediging lag aan de basis van dat succes. En dat is ook enkele buitenlandse topclubs niet ontgaan.

Zo zou Stefano Denswil interesse genieten van FC Barcelona. De Blaugrana zijn dringend op zoek naar versterking in het defensieve compartiment en hebben daarvoor een lijstje opgesteld van 8 interessante spelers, waaronder de Nederlandse verdediger van Blauw-Zwart.

Volgens de Spaanse bron sport.es gaat het om de volgende 8 namen: Marquinhos (PSG), John Stones (Everton), Aymeric Laporte (Bilbao), Samuel Umtiti (Lyon), Alessio Romagnoli (AC Milan), Eric Bailly (Villarreal), Mauricio Lemos (Las Palmas) en dus Stefano Denswil (Club Brugge).

De kans dat FC Barcelona de 23-jarige centrale verdediger effectief bij Club komt wegplukken, blijft natuurlijk bijzonder klein. Zeker als je de overige namen op het lijstje bekijkt. Bovendien werd Denswil niet eens geselecteerd voor het Nederlands nationaal elftal.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.