Thomas Meunier bedankt Michel Preud’homme

Thomas Meunier bedankt Michel Preud'homme

20 juni 2016 01:30 - Thomas Meunier pakte zaterdagnamiddag uit met een uitstekende prestatie tegen Ierland. De rechtsachter van Club Brugge speelde zowel defensief als offensief de pannen van het dak en werd zelfs opgenomen in het EK-elftal van de week. De 24-jarige verdediger heeft naar eigen zeggen veel aan Michel Preud’homme te danken.

“Verdedigend was ik heel tevreden over mijn wedstrijd”, vertelt Meunier aan Het Nieuwsblad. “Er is werkelijk niets misgelopen en we hebben de nul gehouden. Verder heb ik gewoon gedaan wat ik bij Club Brugge doe. Die 2-0, dat was een perfecte kopie van de goal van Diaby in de titelmatch tegen Anderlecht.”

Meunier richt een speciaal woordje van dank aan de Brugse coach. “Ik speel niet bij Chelsea of Manchester City, maar toch voel ik me niet minder dan de spelers die in een buitenlandse competitie voetballen. Ik merk geen niveauverschil. Voor een groot deel heb ik dat te danken aan Michel Preud’homme.”

“Sinds zijn komst naar Club Brugge heb ik tactisch enorm veel geleerd, zowel defensief, wat positie betreft, als aanvallend in het kiezen van mijn momenten om diep te gaan. Hij zat in het stadion en feliciteerde me achteraf. Ik ben blij dat hij die verplaatsing niet voor niets heeft gemaakt”, besluit Meunier al lachend.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.