‘Torino richt zijn pijlen op Brugse verdediger’

'Torino richt zijn pijlen op Brugse verdediger'

18 juni 2016 01:29 - Club Brugge is vastberaden om zijn sterkhouders van afgelopen seizoen in Jan Breydel te houden, maar vanzelfsprekend is er heel wat interesse in de talentvolle spelerskern van Michel Preud’homme. Zo wordt Abdoulay Diaby gelinkt aan zowel Galatasaray als Real Betis. En ook enkele defensieve pionnen zijn gegeerd wild op de transfermarkt.

Torino FC heeft interesse in de diensten van Thomas Meunier. De Italianen zien naar alle waarschijnlijkheid Bruno Peres voor minstens 10 miljoen euro vertrekken en zien in de Brugse rechtsachter een geschikte opvolger voor Peres. Al is Lorenzo De Silvestri van Sampdoria wel hun eerste keuze. Dat meldt GianlucaDiMarzio.

Meunier gaf eerder al aan dat hij bij Club Brugge wil blijven. Hij droomt immers van de Champions League. De 24-jarige verdediger vertoeft momenteel met de Rode Duivels op het EK in Frankrijk en staat normaal gesproken straks in de basis tegen Ierland. Eventuele aanbiedingen zal de international pas na het EK bekijken. Hoe dan ook lijkt een overgang naar een Italiaanse middenmoter niet meteen een reden om de deur in Jan Breydel achter zich dicht te trekken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.