‘Turkse vicekampioen springt in de dans voor Diaby’

'Turkse vicekampioen springt in de dans voor Diaby'

25 juni 2016 14:30 - Abdoulay Diaby vond in zijn eerste seizoen bij Club Brugge 16 keer de weg naar doel en kroonde zich zo tot topschutter van Blauw-Zwart. Nadeel hierbij: de goeie prestaties van de Franse Malinees zijn ook de buitenlandse clubs niet ontgaan.

Eerder kon je op BlauwZwartFans al lezen dat zowel Galatasaray als Betis Sevilla informeerden naar Diaby. De Spaanse middenmoter zou zo’n 7 miljoen euro veil hebben voor de Brugse spits, terwijl Galatasaray Ryan Donk en 3,5 miljoen euro wil bieden voor Diaby.

Volgens het Turkse Takvim heeft nu ook Fenerbahçe zich gemeld voor de aanvaller van Club Brugge. Omdat de kans reëel is dat Robin van Persie de Turkse vicekampioen deze zomer verlaat, wordt er nu al aan mogelijke vervangers gedacht. Naar verluidt wil Fenerbahçe zo snel mogelijk handelen, maar het is natuurlijk nog maar de vraag of Club zijn goalgetter zomaar zal laten gaan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.