Twee Rode Duivels in Ploeg van de Groepsfase

Twee Rode Duivels in Ploeg van de Groepsfase

23 juni 2016 01:59 - De Rode Duivels zijn erin geslaagd om de achtste finales te bereiken op het Europees Kampioenschap in Frankrijk. Marc Wilmots en de zijnen begonnen met een valse noot tegen Italië, maar zetten de scheve situatie recht tegen Ierland en Zweden.

Twee Belgen zien hun sterke prestatie beloond worden met een plaatsje in de Ploeg van de Groepsfase van L’Equipe: onze Thomas Meunier en Jan Vertonghen. Ook ex-speler Ivan Perisic behoort tot de beste elf. Enkele fans hebben intussen ook een speciaal lied gelanceerd voor de rechtsachter van Club Brugge (zie Tweet).

“We’ve got Meunier,
Thomas Meunier
I just don’t think you understand
He’s better than Alves
We’ve got Thomas Meunier!”

Ploeg van de Groepsfase EK

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.