Twee Rode Duivels opgenomen in EK-elftal van de week

Twee Rode Duivels opgenomen in EK-elftal van de week

19 juni 2016 14:30 - De sterke prestatie van de Rode Duivels tegen Ierland is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Twee Belgen werden zelfs opgenomen in het EK-elftal van de week.

Marc Wilmots koos tegen de Ieren voor Thomas Meunier in plaats van Laurent Ciman. De rechtsachter van Club Brugge bedankte de bondscoach met een knalprestatie. Ook Axel Witsel speelde een uitstekende partij. Beide heren zien hun match bekroond worden met een plaatsje bij de beste elf van de week. Meunier kan ook nog enkele andere mooie statistieken voorleggen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.