Vanhaezebrouck haalt nu al uit naar Club: “Ze hebben geluk gehad”

Vanhaezebrouck hoopt dat Buffalo-aanhang Brugse fans imiteert Constant bespelen

24 juni 2016 14:55 - De voorbereiding op het nieuwe seizoen is bij AA Gent een dag ver of Hein Vanhaezebrouck heeft al eens naar Club Brugge uitgehaald. Volgens hem werd Club niet per se kampioen omdat het de beste ploeg van het seizoen was.

Hij is het er namelijk niet mee eens dat Club zijn seizoen goed ingedeeld had door in de play-offs te pieken. “Wij delen die visie niet. Club heeft er ook van geprofiteerd dat wij het hebben laten afweten en heeft een nodige dosis geluk gehad. Als je voldoende gewapend bent, dan kun je het hele seizoen op verschillende fronten meestrijden”, klinkt het in Het Belang van Limburg.

Hij stuurt dan ook een flinke waarschuwing naar Club en de andere concurrenten. “We willen opnieuw meedoen voor de prijzen, wat geen garantie is dat je iets wint. Daarvoor willen we ons in deze transferperiode nog versterken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.