Verhaeghe schept orde bij de KBVB: “Van toernooi naar toernooi”

Verhaeghe schept orde bij de KBVB Van toernooi naar toernooi

04 juni 2016 02:30 - De KBVB maakte donderdag het slechte nieuws bekend over hun cijfers. Er werd de voorbije 18 maanden maar liefst 4,5 miljoen euro verlies geleden. De Rode Duivels moeten het straks al tot in de halve finale van het EK schoppen om dat financiële gat te dichten. Club-voorzitter Bart Verhaeghe, die straks aantreedt als ondervoorzitter, wil zo’n situaties in de toekomst vermijden.

Verhaeghe drukte de voorbije maanden alvast zijn stempel bij de voetbalbond. Volgens HLN werkte hij een hervormingsplan uit dat financiële wantoestanden moet vermijden. “De controlesystemen die onder huidig CEO Gérard Linard zijn geïntroduceerd zullen we behouden en verder uitbouwen. Bovendien gaan we ook slimmer budgetteren. Niet meer jaar per jaar, maar ineens over twee jaar. Van toernooi naar toernooi.”

“We willen ook geen rekening meer houden met een eventuele kwalificatie voor een EK of WK”, gaat Verhaeghe verder. “Het is de bedoeling dat deze structuur overeind kan blijven onafhankelijk van wie er in de toekomst voorzitter, ondervoorzitter of CEO wordt.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.