Verlaat Meunier Club dan toch nog? “Zou meer krediet hebben”

Verlaat Meunier Club dan toch nog? "Niet gehaast, maar zou meer krediet hebben"

19 juni 2016 18:14 - De Rode Duivels konden zaterdagnamiddag op een uitstekende Thomas Meunier rekenen. Bondscoach Marc Wilmots en de zijnen versloegen Ierland met 3-0 dankzij onder meer de aanvallende impulsen van de rechtsachter van Club Brugge. 

Meunier zag zijn sterke prestatie tegen Ierland bekroond worden met een plaatsje in het EK-elftal van de week. Dat zorgt er ongetwijfeld voor dat de interesse in de Brugse rechtsback toeneemt. En hoewel Meunier eerder aangaf dat hij met het oog op de Champions League graag bij Club zou blijven, is dat absoluut geen zekerheid.

De opstapclausule in het contract van Meunier bedraagt 6 miljoen euro. Als die centen straks op tafel komen, kan Club dus niet anders dan hem te laten gaan. “Ik ben niet gehaast om te vertrekken, maar ik zou in de ogen van Wilmots meer krediet hebben als ik in de Duitse of Engelse subtop zou spelen”, vertelt Meunier aan La Dernière Heure. “Torino (Serie A-club die interesse zou hebben in Meunier, nvdr)? Ik heb dat ook gelezen, maar niemand heeft me tot dusver gebeld”, besluit de Rode Duivel.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.